Pyetje – Përgjigje


Çka është kolonoterapia ?

Kolonohidroterapia është aparatura e shekullit 21 e prodhuar në Amerikë e cila bën pastrimin e zorrës së trashë dhe eleminimin e helmeve të grumbulluara në trup , duke parandaluar kështu shumë sëmundje të zorrës së trashë siç janë

•Hemoroidet
•Tretja jo e mirë
•Fryerja e barkut
•Infekcionet me parazite
•Infekcioni i zorrës me myshqe
•Kapsllëku
•Jashtqitja e vazhdueshme
•Gazrat e shtuara

Kolonohidroterapia është një metodë e shkëlqyesheme monitoruese pë zbulimin e hershëm të kancerit të zorrës së trashë .

Kush duhet ta bëj pastrimin e zorës së trashë ?
Të gjithë njerëzit e moshës së rritur .
Pse ?

Sepse një e pjesë e ushqimit, të cilin e përdorim çdo ditë, mbetet në murët e zorrës së trashë me ditë, javë, muaj madje edhe vite duke u kalbur, duke helmuar kështu gjith sistemin. Pastrimi i zorrës së trashë është thjeshtë mënyra më e mirë dhe më e sigurt për ti larguar këto helme nga trupi

Sëmundjet kardiovaskulare, kanceri, ftohjet e shpeshta, kallja e nyjet, alegjitë e ndryshme janë disa shembuj të sëmundjeve që janë të lidhur me zorrën e trashë të prekura nga këto helme.

Pse unë duhet ta bëj pastrimin e zorës së trashë kur ndihem mirë dhe nuk kam probleme me zorën e trashë ?
E kemi cekur më lart efektin e pastrimit të organizmit, prandaj pa marrë parasysh a jeni i shëndoshë apo i sëmurë, ju duhet të bëni pastrimin e zorrës së trashë.
Por ja edhe një detaj tepër i rëndësishëm.

Ne kemi harruar si të plakemi të shëndoshë dhe pa sëmundje. Me avancimin e teknologjisë, dhe me investimet e reja janë krijuar kushte për një jetë më të lehtë, më të gjatë, dhe më të shëndoshë.

Siç thotë një fjalë e urtë popullore “

“ Po që se njeriu do të kryente jashtqitjen si zogu , atëherë do të mund të jetonte 250 vjet “ .

“Vdekja fillon në zorrën a trashë “
thotë nobelisti rus Dr. Elie Metchinkoff